Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська облрада

portal.lviv.ua

Вівторок, 3 червня 2014, 10:19

Львівська облрада хоче додати коштів на спецобладнання для 3-го батальйону

львівська облрада

Депутати Львівської облради розглянуть питання про виділення додаткових коштів на придбання спецобладнання для 3-го батальйону територіальної оборони Львівської області.

Таке рішення прийняли депутати на засіданні постійної комісії з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем Львівської обласної ради, передає прес-служба Львівської облради.

На розгляд комісії надійшли звернення голови Львівської обласної державної адміністрації Ірини Сех та директора департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА Олексія Титаренка стосовно розгляду проекту рішення щодо погодження змін до обласної Програми матеріально-технічного забезпечення 3-го батальйону територіальної оборони Львівської області на 2014 рік. У зверненнях просять здійснити перекидання коштів в рамках фінансових призначень на виконання програми. Зокрема, кошти, передбачені на закупівлю зимового одягу, перерозподілити на закупівлю спецобладнання - шоломів та бронежилетів.

Депутати одноголосно підтримали таку ініціативу і вирішили винести проект рішення з цього питання на розгляд чергової сесії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.