Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ветеринарний університет

loda.gov.ua

Вівторок, 3 червня 2014, 10:34

У львівському ветеринарному університеті оголошено конкурс на посаду ректора

ветеринарний університет

Міністерство аграрної політики та продовольства України офіційно оголосило конкурс на заміщення вакантної посади ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького.

Про це повідомила прес-служба державної ветеринарної та фітосанітарної служби.

Як відомо ректора у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького немає вже більше року. Певний час виконувачем обов’язків керівника ВНЗ був Михайло Гладій. Зараз цю посаду обіймає доктор ветеринарних наук, професор Володимир Стибель.

Оголошення про проведення конкурсу опубліковане у газеті «Урядовий кур’єр». Термін подання заяв - два тижні.

У конкурсі на заміщення вакантної посади ректора можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають вчене звання професора, науковий ступінь доктора або кандидата наук, стаж науково-педагогічної діяльності не менше десяти років.

Сьогоді у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій на п’яти факультетах та 38 кафедрах навчається майже 4,5 тисяч студентів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.