Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

ukraine2012.gov.ua

П'ятниця, 8 червня 2012, 12:34

Майже 100 осіб уже поселилися у львівських гуртожитках

Хостели та гуртожитки при львівських навчальних закладах вже прийняли перших туристів. Близько 100 осіб вже поселилися у спеціально облаштованих до Євро-2012 гуртожитках Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

 Заброньовано у цих закладах майже дві третини від загальної кількості місць.

«У Львові очікується приїзд великої кількості молодих людей. Як додаткову  можливість поселитися для них підготовлено гуртожитки при навчальних закладах», – зазначила в. о. начальника управління туризму Галина Гриник.

Як розповів представник готелів «Хостел» та «Перлина» при Львівському  вищому професійному училищі ресторанного сервісу та туризму, у «Хостелі» вже поселилися 20 німецьких вболівальників, у готелі «Перлина» – понад 20 українців. За сьогодні та завтра буде поселено ще близько 130 осіб – в основному німців, а також іспанців, поляків.

У гуртожитку №10 «Львівської Політехніки» уже поселилися понад 20 німецьких та іспанських туристів, а при Львівській спеціалізованій музичній школі-інтернаті ім. С. Крушельницької – 7 німців.

Нагадаємо, на час проведення Євро-2012, окрім номерів у готелях, Львів готовий запропонувати ще понад 700 місць у гуртожитках, готелях та хостелах, облаштованих при вищих навчальних закладах. Загальний номерний фонд цих закладів налічує близько 1900 місць. Про це розповіли в управлінні туризму Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.