Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

поросята

blog.oxforddictionaries.com

Вівторок, 3 червня 2014, 17:07

На Львівщині буде побудовано свинокомплекс за 10 млн євро

поросята

ТОВ "Галичина- Захід" (с.Кавське, Львівська обл.) планує інвестувати 10 млн євро у будівництво свинокомплексу по відгодівлі приблизно 50 тис. голів на рік у Львівській області.

"Інвестиції складуть приблизно 10 млн євро", - сказав журналістам перший заступник генерального директора "Галичина- Захід" Андрій Талама в ході VI міжнародного конгресу " Прибуткове свинарство " у Києві у вівторок.

За його словами, у зв'язку з економічною ситуацією в Україні, плани щодо початку будівництва довелося відкоригувати.

"На жаль, трохи наші плани пересунулися у зв'язку з девальвацією і збільшенням собівартості ( проекту - ІФ ), але я думаю , ці плани будуть реалізовані, швидше за все, цієї осені 2014 року", - зазначив він.

А.Талама уточнив, що зараз потужності компанії з виробництва свинини становлять 115-120 тис. голів на рік, після запуску зазначеного свинокомплексу складуть близько 170 тис. голів на рік.

ТОВ "Галичина -Захід" засноване в 1998 році. Основним напрямком його бізнесу є розведення свиней. У статутному капіталі компанії близько 94,2 % належить зареєстрованим у Данії "Зітомір холдинг А/С" та "Інвестиційний фонд для Центральної та Східної Європи", 5,72 % - "Нордік інвайронмент файненс корпорейшн" (Фінляндія).

За матеріалами: Дело

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.