Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

земельна ділянка

Середа, 4 червня 2014, 12:37

Львівська облрада дозволила орендувати 17,8 га землі фірмі, пов'язаній з Дубневичами

земельна ділянка

Львівська облрада надала ТзОВ "Птахофабрика "Давидівська" гірничий відвід площею 17,8 гектарів для видобування будівельних пісків.

Відповідне рішення було вчора прийнято на сесії Львівської облради.

Гірничий відвід надано у користування до 9 жовтня 2033 року з метою видобування будівельних пісків, придатних для виготовлення штукатурних розчинів для опоряджувального шару. Надана площа знаходиться у межах Давидів-Ведмедівського родовища, розташованого в 1 кілометр на північ від  с. Давидів Пустомитівського району Львівської області.

За інформацією видання "Наші гроші. Львів", “Птахофабрика “Давидівська” належить Роману та Галині Співакам, найближчим родичам Володимира Співака, директора та співвласника ТОВ “Енергія Консалтинг” – компанії-засновниці “Львівської газети” та ТРК “Галичина” (FM “Галичина”), які перебувають під контролем братів Ярослава та Богдана Дубневичів. Керівником птахофабрики є Юрій Доскіч, відомий як начальник відділу ТОВ “АПП “Львівське”, котре також належить Дубневичам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.