Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

алкоголь

news.nur.kz

Середа, 4 червня 2014, 17:06

На Стрийщині податківці виявили тонну підробленого алкоголю в салоні автомобіля

алкоголь

На Стрийщині податківці затримали 33-річного чоловіка, який у власному автомобілі приховав близько 1000 літрів неякісного спирту.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Організувавши незаконну схему реалізації підакцизних товарів, цей громадянин злочинним шляхом отримував кошти, які в обхід держбюджету потрапляли до нього у кишеню.

З’ясувалось, що неякісне спиртне виготовлялося на Сумщині і за допомогою відомого поштового перевізника потрапляло на терени Львівської області, а вже потім транспортувалось горе-підприємцем до торгових точок, де і продавалось усім охочим зекономити.

Під час огляду автомобіля виявлено та вилучено пластикові каністри, заповнені прозорою рідиною із характерним запахом спирту, орієнтовною вартістю понад 43 тис. гривень. Експерти, які здійснювали аналіз зразка вказаної сполуки, запевняють, що досліджуване – підроблене спиртне, яке небезпечне для життя і здоров’я тих, хто міг його вживати.

За цим фактом слідчими підрозділу фінансових розслідувань відкрито кримінальне провадження та здійснюється досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.