Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візи

portal.lviv.ua

Четвер, 5 червня 2014, 14:18

Нова система оформлення віз у польському візовому центрі у Львові запрацювала

візи

Нова система оформлення закордонних віз, що вступила в дію 1 червня у візових центрах Польщі в Україні, викликає нарікання з боку українських громадян.  

Однак Генконсул Республіки Польща у Львові Ярослав Дрозд вважає, що висновки робити зарано

Львів'яни у соціальних мережах скаржаться, що нова візова системи працює з перебоями. 

Реєстрацію на сайті можуть блокувати хакери, ще й сам не опрацьований до кінця порядок обміну інформацією між банками та консульством. На квитанції  з кодом, котра видається банком, та засвідчує оплату послуги, відсутня дата. Це збиває клієнтів з пантелику і може призвести до плутанини у всьому пакеті документів, - зазначають дописувачі. 

Ярослав Дрозд натомість вважає, що робити висновки щодо успішного впровадження чи провалу реформи системи оформлення віз зарано.  

«Дайте мені  тиждень, щоб я зміг сказати щось вагоме з приводу нової візової процедури. Сьогодні лише третій день реформи. Аналіз іде, а на результати треба почекати», - зазначив він у коментарі Варіантам 4 червня. 

Нагадаємо, що нова візова система запроваджена з 1 червня. Вона передбачає боротьбу з нелегальним отриманням віз, спрощенням  та пришвидшенням самої процедури.

Для того, щоб записатись на реєстрацію до польського Візового Центру, необхідно сплатити внесок у філіях Кредобанку або Ідеабанку.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.