Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

П'ятниця, 8 червня 2012, 13:25

Томенко поставив хрест на мрії Кубіва піти на футбольні матчі Євро

Заступник голови ВР Микола Томенко заявляє, що опозиція дивитиметься матчі Євро-2012 не на стадіонах з владою, а по телевізору. Про це повідомив на брифінгу заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко.

 Він зазначив, що серед народних депутатів від опозиції створено неформальне депутатське об’єднання «За український футбол, проти влади і корупції». Він підкреслив, що опозиціонери вболіватимуть «за українську збірну разом з українським народом, а не у віп-зонах, чи з владою, перебуваючи на стадіонах, бо саме там влада буде максимально представлена».

За його словами, опозиціонери дивитимуться матчі з екранів на площах чи в спортбарах.

Нагадаємо, нещодавно в коментарі «Варіантам» депутат Львівської обласної ради від партії «Фронт змін Степан Кубів зазначив, що дуже любить футбол ще з дитинства. «Хотів би відвідати один-два матчі у Львові, якщо буде можливість (наявність квитків та часу), то ймовірно поїду і до Києва, можливо, відвідаю також і Варшаву», - сказав Степан Кубів.

Джерело: УНІАН

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.