Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

тролейбус

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 6 червня 2014, 14:26

ЛКП «Львівелектротранс» шукає водіїв трамваїв та тролейбусів

тролейбус

Незабаром львів’яни матимуть нагоду відвідати Ярмарку вакансій, присвячену лише «Львівелектротрансу».

Так, 12 червня захід буде присвячений професії «водій трамвая», 25 червня – водіям тролейбусів, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Зараз є потреба підготовці більше ста водіїв трамваїв та тролейбусів, – говорить Проць Ольга, начальник відділу організації професійного навчання та самоорганізації Львівського міського центру зайнятості. – Набір у групи для навчання водіїв трамваїв та тролейбусів здійснюється міським центром зайнятості, на інформаційних стендах та методом спілкування особистих консультантів усіх центрів зайнятості із безробітними. Є створена єдина база вакансій, яку можна побачити як у Львові, так і в найвіддаленіших куточках Львівської області. Зараз на курсах навчається в основному молодь».
А тим часом перше група водіїв тролейбусів, які здавали іспит у ДАЇ 13 травня, 7 липня вже приступлять до роботи.

«На підході й іспити у другої групи водіїв тролейбуса, вони екзаменуватимуться 5 липня, – розповідає Мельник Ігор, директор Львівського обласного учбового центру підготовки та підвищення кваліфікації робітників та інженерно-технічних працівників та спеціалістів для виконання робіт із підвищеною небезпекою. – Курсанти, які водитимуть трамвай, готуються до іспиту 24 липня та 16 жовтня».
Міський центр зайнятості та ЛКП «Львівелектротранс» гарантує офіційне працевлаштування із повним соціальним пакетом: лікарняні, відпустки, путівки на відпочинок від профкому і т.д.

Зарплата водіїв трамвая та тролейбуса, в залежності від стажу та інших факторів складає від 2,5 тис грн. до 7 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.