Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

peritus.com.ua

Вівторок, 10 червня 2014, 09:41

На Львівщині підприємству доведеться повернути ділянку на 600 тис. грн.

земельна ділянка

Завдяки прокуратурі підприємству доведеться повернути громаді земельну ділянку, вартістю понад 600 тис. грн.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, дану земельну ділянку загальною площею 0,30 га вартістю 630 тис. грн. підприємство використовувало з 2008 року на підставі укладеного договору зі Сколівською міською радою. Згідно цього договору підприємство орендувало землю для реконструкції автостоянки та обслуговування кафе-бару строком на 3 роки, термін дії якого закінчився 17.07.2011. Проте після закінчення терміну дії договору він так і не був переукладений.

Відтак в порушення вимог ст. 34 Закону України «Про оренду землі» орендар не повернув земельну ділянку, а продовжував використовувати без правовстановлюючих документів. Окрім цього, підприємство заборгувало майже 50 тис грн. орендної плати за землю.

З огляду на це, в березні 2014 року прокуратурою Сколівського району пред’явлений позов про зобов’язання приватного малого підприємства повернути земельну ділянку.

Рішенням господарського суду Львівської області від 27 травня 2014 позов прокурора задоволено в повному обсязі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.