Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

земельна ділянка

zn.ua

Вівторок, 10 червня 2014, 16:12

Плату за державну реєстрацію земельної ділянки скасовано

земельна ділянка

Верховна Рада України ухвалила Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний земельний кадастр» щодо скасування плати за внесення відомостей до Державного земельного кадастру та змін до них»

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства земельних ресурсів.

Законом скасовується плата за внесення відомостей до Державного земельного кадастру, зокрема, за державну реєстрацію земельної ділянки, державну реєстрацію обмежень у використанні земель, внесення до Державного земельного кадастру відомостей (змін до них) про землі в межах території адміністративно-територіальних одиниць та земельну ділянку.

Прийняті зміни сприятимуть зменшенню фінансового навантаження на фізичних та юридичних осіб, оскільки адміністративні послуги щодо внесення відомостей до Державного земельного кадастру та змін до них будуть здійснюватися на безоплатній основі, повідомляють в Держземагентстві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.