Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

діти

azot.cherkassy.net

Середа, 11 червня 2014, 17:46

У Винниках працює міжшкільний табір

діти

92 учні початкових класів  з різних шкіл Винник проводять дозвілля у міжшкільному таборі «Краєзнавець».

Про це повідомляє прес-служба Винниківської міської ради.

Діти зі СЗШ № 29 (52 учні), 47 (20)  і «Берегиня» (20)  об’єднані у п’ять загонів.

«Нововведенням цього року є те, що до діяльності табору залучені працівники Будинку дитячої та юнацької творчості Винник. У БДЮТі проводитимуть майстер-класи з квілінгу, вишивання бісером, танцю, хорового співу та ін. Щодня для дітей психологи і соціальний працівник проводять тренінги на різні важливі життєві теми», – заступник директора з виховної роботи СЗШ № 29 Ореста Стасів.

У плані роботи міжшкільного табору –  відвідування дитячої бібліотеки, місцевого музею, де проводять майстер-класи з малюнку на склі та пісочної анімації. Діти побували в Ботанічному саду, Олеському замку, Шевченківському гаї. Працюватиме міжшкільний табір до 20 червня.

Нагадаємо, літні табори для львівських школярів протягом усього літа триватимуть на базі дитячих та спортивних закладів, розміщених на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36).

Також у Львівській ОДА розповіли про реалізацію Програми розвитку мережі дитячих таборів у Львівській області на 2014 –2020 роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.