Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нелегальні мігранти

tsn.ua

Середа, 11 червня 2014, 16:53

У Львові правоохоронці затримали та депортували турків-заробітчан

нелегальні мігранти

СБУ у Львівській області, працівники Державної міграційної служби та прикордонники виявили п'ятьох нелегальних мігрантів з Туреччини віком від 25 до 50 років.

Про це повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області

05 червня ц.р. іноземців, які прибули та територію Львівщини через Львівський аеропорт ім. Д.Галицького для тимчасових заробітків, затримали у м.Львові під час роботи на приватному будівництві.

Крім цього, на вказаній будові виявлено близько 30 іноземних заробітчан, які перебуваючи на законних підставах на території України працювали без відповідного дозволу Львівського обласного центру зайнятості.

За кожного такого працівника керівник приватного підприємства повинен був би сплатити близько 5 тис.грн. за дозвіл на працю в Україні та щомісячні відрахування від заробітної плати до державного бюджету.

На даний час виявлених нелегалів притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.203 КУпАП та прийнято рішення про їх примусове повернення в країну походження з подальшою забороною в'їзду в Україну терміном на три роки.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.