Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

kolo.poltava.ua

П'ятниця, 8 червня 2012, 14:50

Всі служби Львова готові до проведення Євро-2012

Всі служби міста Львова готові до проведення чемпіонату Євро-2012. Про це сьогодні повідомили на прес-конференції у Львівській міській раді.

Медичну допомогу львів'янам надаватимуть в повному обсязі. Всі медичні заклади працюватимуть у звичному режимі. У фан-зоні чергуватимуть 3 бригади медичної допомоги та 1 стаціонарний медпункт. Медикам допомагатимуть 18 студентів Львівського національного медичного університету. На стадіоні знаходитиметься 6 медичних пунктів та 17 медичних патрулів.

Двірники прибиратимуть центр міста цілодобово в три зміни, двічі щоденно здійснюватиметься забір сміття з урн. Крім ручного прибирання, кожного дня відбуватиметься механізоване прибирання вулиць порохотягом. На території фан-зони облаштують16 туалетів контейнерного типу та контейнери для роздільного збору сміття. На вул. Вірменській буде встановлено 20-кубовий контейнер для пресування сміття.

Внутрішні війська у західному регіоні гарантують безпеку у Львові під час Євро-2012. Громадський порядок охоронятимуть 700 військовослужбовців. Вони працюватимуть у всіх районах Львова, але особливу увагу приділятимуть центральній частині міста та території залізничного вокзалу. Більшість військовослужбовців добре володіють англійською мовою, а офіцери загонів, які заступатимуть на зміну, матимуть при собі електронні перекладачі, які спрощуватимуть спілкування з іноземцями. На маршрутах Галицького району та поблизу фан-зони цілодобово нестимуть службу правоохоронці спецпідрозділу внутрішніх військ «Ягуар»,який прибув до Львова з Вінницької області.

«Ми повинні продемонструвати мешканцям нашого міста, гостям нашого міста останній, невідкритий ще діамант Європи і дуже приємно, що сьогодні іноземні журналісти і перші репортажі, які здійснюються зі Львова, є позитивними» - зауважив на прес-конференції перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.