Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Середа, 11 червня 2014, 18:00

У Львові презентували ресторанне меню із легендарного Титаніка

У Львові відбулось відкриття виставки ресторанних меню з усього світу "Меню, як мистецтво - 2", серед яких і меню з легендарного судна Титанік. 

"В першу чергу хочеться зауважити, що меню - це спосібкомунікації з аудиторією. І ось тут вже різні інтерпритації цієї комунікації. У минулому столітті, наприклад, ресторатори створювали меню спільно з відомими художниками, і за допомогою живопису передавали цілу історію.Меню має набагто більшу цінність, ніж багато хто собі уявляє. І це дійсно справжнє мистецтво, що я і хотів продемонструвати, організувавши цю виставку. У моїй колекції ще понад 1000 цікавих меню, і я сподіваюся, що в найближчому майбутньому у мене буде можливість показати їх теж", - розповів ресторатор Вардкес Арзуманян.  

Також, на виставці були представлені меню, оформлені відомими французькими графіками 20 ст. - Франциском Пульбо, Жоржем Емаром, Луї Жу, Жоржем Вілла та ін. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.