Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

дпа

yak-prosto.com

Четвер, 12 червня 2014, 16:12

Учні 9-х класів завтра складатимуть ДПА з української мови

дпа

Оголошення завдань державної підсумкової атестації з української мови для учнів 9-х класів загальноосвітніх навчальних закладів відбудеться 13 червня 2014 року о 9.00 годині на Першому Національному каналі України та Національній радіокомпанії України.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зазначимо, що державна підсумкова атестація з української мови є обов’язковою для учнів усіх загальноосвітніх навчальних закладів і буде проведена у формі диктанту, для написання якого відводиться 1 астрономічна година. Відлік часу ведеться від початку читання вчителем тексту. Використання учнями допоміжних джерел не допускається.

Перевірці під час ДПА з української мови підлягатимуть уміння правильно писати слова на вивчені орфографічні правила та словникові слова, визначені для запам’ятовування; уміння ставити розділові знаки відповідно до опрацьованих правил пунктуації.

Нагадуємо, що державна підсумкова атестація у 9-х класах проводиться з п’яти предметів: української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу. Цього року атестація відбувається з 2 по 16 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.