Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

infoprostir.te.ua

П'ятниця, 13 червня 2014, 11:26

У Львові горів житловий будинок: евакуювали 10 людей

пожежа

Вчора, 12 червня, до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на даху 4-поверхового житлового будинку в м. Львові по вул. Підмурна, 26.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів полум’я охопило значну частину покрівлі та пошкодило речі домашнього вжитку.

Густий токсичний дим продуктів горіння інтенсивно наповнював приміщення житлового будинку. Задля безпеки населення, рятувальники евакуювали із небезпечного будинку 10 мешканців, та надали допомогу 2 людям, які не могли самостійно вибратися із задимленого приміщення.

До ліквідації пожежі залучили близько 30 рятувальників та 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки. Гасіння пожежі ускладнювався високою температурою та щільним задимленням. Вогонь швидко поширювався дерев’яними конструкціями перекриття старої будівлі.

О 18:01 вогнеборці у складі 2 ланок газодимозахисної служби повністю ліквідували займання.

Внаслідок пожежі знищено старі речі домашнього вжитку на площі 15 кв.м, пошкоджено дерев’яні балки на площі 25 кв.м та дах будинку на площі 30 кв.м.

Причина займання та сума завданих збитків встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.