Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

володимир мельник

П'ятниця, 13 червня 2014, 13:02

Мельник обіцяє розвивати Франковий університет за європейськими стандартами

володимир мельник

Новопризначений ректор ЛНУ імені Франка Володимир Мельник планує розвивати виш за стандартами європейських університетів.

Про це він повідомив сьогодні, 13 червня, під час свого офіційно представлення.

"Нам потрібно зробити усе для того, аби університет розвивався як європейський університет. Ми зробимо всі кроки, що відповідають динаміці нашого глобалізованого світу. Університет завжди був осередком, де панувала вільна демократична та національна думка. Він відповідав сподіванням національної спільноти як університет з глибокими, фундаментальними українськими національними традиціями", зазначив ректор.

На думку Мельника, університет ім. Франка продовжуватиме виконувати функцію національного творіння України.

Ректор подякував колективу, за відповідальність під час виборів ректора

"Очевидно, що вибори ректора здійснювались у непростий час, – сказав Володимир Мельник. – Ці вибори з відомих причин тривали довше ніж, час, коли народжується дитина. Але я переконаний, що цей тест університетська спільнота не просто витримала, а подала приклад для нас усіх і для зовнішнього університетського світу, як відповідально, толерантно і педагогічно треба діяти".

Мельник висловив слова вдячності своєму попереднику, Іванові Вакарчукові та суперникам у виборчій гонці.

Нагадаємо, 11 червня міністр освіти Сергій Квіт призначив декана філософського факультету університету ім. Франка Володимира Мельника ректором цього вишу.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.