Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

крадіжка

styknews.info

Понеділок, 16 червня 2014, 11:57

У Львові затримали квартирного крадія зі стажем

крадіжка

В Галицькому районі міста Львова під час несення служби працівники міліції помітили невідомого чоловіка, який ніс важкі сумки.

Про це повідомляє Львівське міське управління міліції.

На запитання правоохоронців про те, хто він, що за речі несе, нічого пояснити не міг. Слідчо – оперативна група, яка виїхала на місце події, з’ясувала, що мужчина мав при собі ноутбук, системний блок, монітор,фотоапарат і коробку з ювелірними прикрасами.

Тим часом на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в центрі м. Львова по вул. Шпитальній було скоєно квартирну крадіжку. Перелік речей, що зникли, збігався з вмістом сумок підозрілого чоловіка.

Зловмисником виявився 41-річний безробітний львів’янин. Чоловіка неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння квартирних крадіжок.

Слідством встановлено причетність його до ще 3 квартирних крадіжок у місті Львові. Під час санкціонованого обшуку помешкання затриманого вилучено 2 пістолети ERMA. Згідно з висновком експертизи, один з них є пневматичним, інший - перероблений під бойову зброю.

За цим фактами відкрито кримінальне провадження за статтею 185 кримінального кодексу України (крадіжка) та 263 кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю), матеріали передано до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.