Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

батальйон "Львів"

galinfo.com.ua

Понеділок, 16 червня 2014, 13:56

Облрада хоче виділити батальйону "Львів" та військовим частинам понад мільйон гривень

батальйон "Львів"

Сьогодні, 16 червня, бюджетна комісія Львівської облради внесла у порядок денний сесії ЛОР питання про дофінансування батальйону "Львів", військових частин та військового госпіталю.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Якщо гроші виділять, то батальйон "Львів" закупить літню спецформу, хоча деякі з членів комісії, думали, що кошти витратять на бронижилети та каски.

Спецодяг планують закупити на 500 осіб, хоча зараз в батальйоні є 250 силовиків.

Проект рішення не повністю готовий, але голова бюджетної комісії Львівської облради Ярослав Качмарик попросив, щоб за це рішення проголосували, оскільки наразі є військовий час і не можна зволікати з такими рішеннями.

Крім цього, комісія винесла на сесії і питання про виділення збройним формуванням, які дислоковані на Львівщині. Зокрема, 80-а аеромобільна бригада (Львів), 6-а бригада армійської авіації (Броди), військової частина 4114 (Львів), 24-а механізована бригада (Яворів), Кінологічний навчальний центр ДПС України (Великі Мости) та Військово-медичний клінічний центр (Львів).

Щоправда, спрямування цих коштів для військових ще не розписане.

Видатки планують зменшити на утримання органів та установ пенітенціарної служби, і на департамент інформаційних технологій та господарського обслуговування Львівської ОДА.

Нагадаємо, батальйон патрульної служби міліції особливого призначення "Львів" сформований менш, ніж на половину, але й зараз залучається до патрулювання Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.