Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дорога

pravda.com.ua

Вівторок, 17 червня 2014, 13:47

На дороги Львівщині виділили 144 млн грн з держбюджету цього року

дорога

Державним бюджетом передбачено 144 мільйони на експлуатаційне утримання, що включає прибирання узбіч, зимове прибирання доріг, заборгованість на суму в 22 мільйона, яка залишилась з 2013 року.

Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрій Лазаренко.

З обласного бюджету на ремонт місцевих доріг загального користування на сьогоднішній день виділено 52 мільйона 400 тис на 144 ремонтних об’єкти.

«Ми не будемо говорити в кілометрах про заплановану роботу. На сьогоднішній день є постанова Кабміну, згідно якої будівництво, реконструкції та капітальні ремонти, в зв’язку з відсутністю коштів в державі проводитись не будуть. Тобто ми можемо говорити тільки про квадратні метри по усуненню ямковості, тому що це поточний ремонт строк гарантії яких 1 рік», - заявив Лазаренко.

За словами Лазаренка, 4 червня Арсенієм Яценюком підписана установа № 169, яка передбачає на ремонт конкретно визначених ділянок доріг державного значення 144 мільйони, з яких частково враховується заборгованість за 2013 рік.

На сьогоднішній день з експлуатаційного обслуговування використано приблизно 50 мільйонів. Зокрема, з коштів обласного бюджету на сьогоднішній день використано 3 мільйони 111 тис.

Загальний борг львівської області перед підрядниками за 2012 рік складає 408 мільйонів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.