Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт дороги

ilikenews.com

Вівторок, 17 червня 2014, 14:19

Мешканці Червонограда місяць перекривають дорогу і вимагають ремонту

ремонт дороги

На Львівщині мешканці Червонограда вже місяць перекривають дорогу біля міста, щоб влада виділила кошти на ремонт проблемної ділянки дороги.

Про це на сесії Львівської облради розповіла голова фракції «Батьківщина» Анна Костюк.

«Понад місяць активісти перекрили дорогу «Ковель–Володимир–Волинський–Червоноград–Жовква» в с. Межиріччя. Ця ділянка практично є паралізована. Минулого тижня, до прикладу, всі доїзди до Червонограду та Сокалю були перекриті. Перевізники, які працюють на цих маршрутах, пересідають на звичайний транспорт», - повідомила Анна Костюк.

Через численні ями на дорогах, люди не мають можливості доїхати на роботу та дістатись до лікарні.

«Там така дорога, що карети швидкої допомоги відмовляються їздити. Люди не можуть потрапити в лікарню. Були випадки, коли в хворих через ями розходилися післяопераційні шви», - завила Анна Костюк.

Грошей в держбюджеті на ремонт дороги немає, а якщо надійдуть фінанси, їх використають для погашення заборгованості.

«Можливо, буде фінансування з резервного фонду. Необхідно 20 млн. гривень. Але знову ж це дуже екологічно небезпечна ділянка. В Червонограді в людей у домівках страшенна пилюка через те, що ніхто не очищує дорогу, діти навіть кашляють червоним пилом. Відповідної техніки немає», - підсумувала депутат.

Зазначимо, що сьогодні депутати скерували відповідне звернення до Президента України, Кабміну та відповідних дорожніх служб щодо фінансування ремонту цієї ділянки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.