Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Гураль

Середа, 18 червня 2014, 13:35

Гураль прозвітував про 100 днів роботи

Володимир Гураль

Сьогодні, 18 червня, прокурор Львівської області Володимир Гураль прозвітував про роботу нового керівництва прокуратури Львівської області.

За період роботи нового керівництва прокуратури Львівщини правоохоронці розслідували 6 кримінальних проваджень стосовно 18 членів організованих злочинних груп, у тому числі в сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків та з корупційними зв’язками.

Також скеровано до суду 5 кримінальних проваджень стосовно учасників банд, які вже давно перебували у розшуку.

Проте наразі не розкрито вбивство працівника обмінника на вулиці Коновальця, що сталося 5 березня. Також досі прокуратура працює над розслідуванням гибелі 32-річної жінки, яка випала з вікна будівлі Міндоходів. 

Головний прокурор заявив, що на Львівщини один з найнижчих показників злочинності (34 злочини на 10 тисяч населення), але розкриття злочинів не задовільне – 37%.

Крім цього, у кримінальному провадженні щодо підпалу на базі львівського "Беркуту" встановлено нові факти.

Кримінальне провадження розслідувалось слідчими Франківського райвідділу, а потім обласним управлінням міліції Львівщини.

Проте в ході слідства отримано відомості щодо можливої причетності до організації та вчинення даного кримінального правопорушення одного із керівників БМОП "Беркут", тому розслідуванням зайнялася прокуратура.

За 100 днів роботи новопризначеного керівництва прокуратури області, завдяки вжитим заходам реагування погашено заборгованості із заробітної плати на 17 млн грн, повернуто державі земель загальною площею понад 219 га та вартістю 7,5 млн грн.

Зокрема, на особистому прийомі у прокуратурі Львівської області упродовж поточного року здійснено прийнято 1500 громадян, з яких 1144 упродовж березня-червня поточного року (76% від загальної кількості).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.