Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

podrobnosti.ua

Середа, 18 червня 2014, 15:32

В Європі найкраще продаються львівські соки

З усіх експортних українських товарів, в ЄС найбільшим попитом користуються продукти, зокрема соки з Львівщини.

Про це на прес-конференції повідомив начальник управління міжнародних економічних зв’язків Львівської торгово-промислової палати Володимир Коруд.

«Продукти харчування завжди добре йдуть в Польщі. Найбільшим попитом користуються напівфабрикати, наприклад, соки. Зокрема, соки з Львівщини, особливо яблучні. Європа вважає, що вони натуральні і ціни на них відносно невеликі», - заявив Володимир Коруд.

Також, Україна вдало експортує дріжджі, фасовану та розливну олію. В Україні стрімко розвивається ринок меду.

За словами Коруда, експорт українських товарів зростає в бік Євросоюзу.

«На Львівщині і загалом в Україні сальдо негативне. Вартість валюти суттєво впливає на ці процеси. Тим не менше, тенденції показують що експорт зростає в бік Євросоюзу.

Не можна сказати, що ми повністю підготовані, особливо по безпеці харчових продуктів, що є важливим для Європи. Проте, на даний момент у нас проводять багато заходів, що сприятимуть покрашенню експорту товарів львівських підприємств на західний ринок. Зараз запланований ряд семінарів для наших підприємств», - зазначив Коруд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.