Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фестиваль леополіч гран прі

lviv.travel

Середа, 18 червня 2014, 16:23

Фестиваль Leopolis Grand Prix цього року скасовається

фестиваль леополіч гран прі

Події на Сході України спонукали оргкомітет прийняти рішення – відмовитися від проведення фестивалю цього року. 

Про це прес-службі Львівської міськради повідомили організатори.

Керівництво фестивалю зазначило, що також прийнято рішення про фінансову допомогу українським військовим за рахунок коштів на проведення фестивалю.

«Змушені повідомити, що тривожні події на Сході України спонукали нас прийняти непросте та важливе в сучасних обставинах рішення – оргкомітет фестивалю Leopolis Grang Prix вирішив цього року відмовитися від проведення фестивалю.

"Частину коштів, які повинні бути витрачені на проведення фестивалю, підуть на купівлю обмундирування для українських військових, що їдуть воювати на Схід. Окрім того, у суботу, 27 червня, на площі Ринок впродовж дня буде виставлена експозиція ретро автомобілів, а біля них стоятимуть скриньки – таким чином кожен охочий зможе додатково долучитися до допомоги нашим військовим", йдеться у заяві організаторів.

Оргкомітет фестивалю закликає автолюбителів та автомобільні клуби, які мали приїхати на фестиваль, підтримати ініціативу і долучитися до збору коштів на допомогу українським військовим.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.