Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

любомир родинюк

П'ятниця, 20 червня 2014, 13:11

Начальником внутрішньої безпеки міліції на Львівщини призначили Любомира Родинюка

любомир родинюк

Сьогодні, 20 червня, представили начальника управління внутрішньої безпеки у Львівській області Департаменту внутрішньої безпеки МВС України полковника міліції Любомира Родинюка.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Новопризначений керівник УВБ у Львівській області подякував керівництву МВС за довіру і повідомив, що він зробить все можливе для того, щоб повернути довіру громадян до правоохоронних органів Львівщини.

Начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія також привітав Любомира Родинюка і звернувся до керівників апаратів, які були присутні на представленні, щоб вони контролювали особовий склад та ставили своїм працівникам конкретні і реальні завдання.

«Я прошу усіх керівників апаратів особовим складом керувати, ставити конкретні і реальні завдання. Не за статистикою ганятися, а за реальними показниками в роботі», - підкреслив Дмитро Загарія.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.