Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

олег ляшко

П'ятниця, 20 червня 2014, 15:14

ЛОО Радикальної партії обурена нападом на Ляшка у Львові

олег ляшко

Львівська обласна організація Радикальної партії висловлює своє обурення діями провокаторів, які скоїли напад та облили зеленкою лідера партії, нардепа Олега Ляшка.

Про це йдеться в заяві ЛОО Радикальної партії.

"Прикриваючись гаслом «Слава Україні!» ці негідники образили справжнього патріота, людину, яка не лише словом, але й власними вчинками довела свою готовність боротись за незалежність та цілісність України! Прикро, якщо підтвердиться, що це могли бути представники однієї із націоналістичних патріотичних сил Львівщини. Вони мали б стати союзники Ляшка в нелегкій боротьбі з ворогами Ураїнського народу", йдеться в заяві партії.

У партії вважають, що напад на Ляшка вчинили наймані агенти сепаратистів й недобитих колорадів, прибічники недобитої КПУ та проросійських олігархів. 

"ЛОО Радикальної партії буде вимагати від нашої влади, правоохоронних органів проведення вичерпного розслідування та покарання негідників", йдеться в заяві.

Нагадаємо, напередодні нардепа Олега Ляшка облили зеленкою у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.