Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львів

comments.ua

Субота, 21 червня 2014, 15:59

Громадськість пропонує внести зміни в організацію транспортної мережі Львова - 12 пунктів

львів

ГО «За якісний транспорт» зібрала пропозиції мешканців Львова щодо необхідних змін в організації трансопртної мережі Львова. 

Громадський рух «За якісний транспорт» зібрав пропозиції львів’ян щодо того, які зміни вони б хотіли внести у транспортну мережу міста. Мешканці хотіли б бачити у Львові і нові маршрути, і продовження чи зміни вже існуючих.

Про це повідомила прес-служба ГО «За якісний транспорт».

1. Вважаємо за необхідне встановити транспортне сполучення між Галицьким перехрестям та гіпермаркетом «Ашаном».
2. Встановити сполучення між вул. Шевченка та Сиховом, вул. Шевченка – вул. Володимира Великого, вул. Шевченка – «Ашаном», вул. Шевченка – вул. Пасічною – вул. Джоржа Вашингтона, вул. Личаківською – Топольною.
3. Пропонуємо внести зміни у маршрут №2а (вул. Городоцька, церква Воскресіння Господнього – Університет): пустити його вулицею Городоцькою.
4. Маршрут №5а (Винники, кільцева дорога – площа Різні): продовжити до АС-2 (вул. Липинського).
5. Маршрут №18 (автостанція №6 - церква Вознесіння) продовжити до вулиці Личаківської, 152 (дріжджова фабрика).
6. Маршрут №30 (музей Івана Франка – Рясне 2) пустити через центр, а також розглянути можливість пустити цей маршрут вгору вулицею Франка.
7. Маршрут №39 (авторинок – вул. Грінченка): збільшити кількість автобусів до 14-15 і «закільцювати» маршрут, розбити на 39А і 39Б.
8. Маршрут №46 (музей Івана Франка – Рясне 2): пустити вулицею Замарстинівською.
9. Відновити рух колишнього 39 маршруту (Галицьке Перехрестя – Сихів). Зараз там курсує маршрут №41, який об’їжджає весь Львів: Городоцька, Привокзальна, Чупринки, Кн.Ольги, Наукова – орієнтовно півтори години, щоб на роботу доїхати. Колишній маршрут їхав з кінцевої до кінцевої приблизно 40 хв.
10. Внести зміни у маршрут №41 за принципом колишнього №39: пустити до центру за діючим маршрутом, а далі по вул. Стрийській –Хуторівці і на проспект Червоної Калини.
11. Внести зміни у транспортну розв’язку вулиці Наукової. Зараз із Наукової, крім тролейбуса, немає сполучення до університету імені Івана Франка, а маршрут №45 повинен їздити тільки до Шота Руставелі. Якщо він так курсуватиме, то мешканці спального району взагалі залишаються без доїзду у центр. Пропонуємо: 1) забрати рух маршруту із вулиці Пулюя і пустити прямо через Наукову до центру міста, або 2) пустити вулицею Науковою один з трьох маршрутів – №№ №21, 48, 114.
12. Продовжити рух маршруту №48 (новий термінал аеропорту «Львів» – пр. Свободи) за принципом колишнього маршруту №95 маршруту, який їздив до вул. Миколайчука.

Пропозиції, зібрані у львів’ян, будуть передані керівництву управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради та керівникам автотранспортних підприємств міста.

Нагадаємо, у Львівській міській раді обіцють переглянути транспортну схему, яку ввели 2012 року.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.