Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фестиваль вітер надії

dyvensvit.org

Понеділок, 23 червня 2014, 10:08

У Львові пройде молодіжний фестиваль «Вітер На-Дії»

фестиваль вітер надії

Від 10 до 13 липня у Львові відбуватиметься Всеукраїнський молодіжний фестиваль «Вітер На-Дії», учасниками якого можуть стати молоді люди зі всієї України від 16 років, які хочуть активно провести це літо.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради. 

10-11 липня всі події Фестивалю відбуватимуться у парафіях та в центральній частині Львова: прийом у львівських родинах (для гостей міста), зустрічі-знайомства, екскурсії та квести Львовом.

Значна увага під час фестивалю буде присвячена соціальним проблемам, які хвилюють суспільство сьогодні, насамперед, питанням, важливим для молоді.

Основний день Фестивалю – субота, 12 липня, свято апостолів Петра й Павла. На великому відкритому просторі Українського Католицького Університету та Львівської Духовної Семінарії Святого Духа УГКЦ (Львів, вул. Хуторівка, 35а) розташується наметове містечко, поруч із ним – сцена та безліч майстерень.

Окрім того, активно працюватиме Відкритий університет, де читатимутьлекції та ділитимуться досвідом відомі майстри своєї справи. У неділю, 13 липня, «Вітер На-Дії» завершиться літургією та спільною молитвою за Україну.

Також кожен із гостей фестивалю може заздалегідь змайструвати власноруч або у команді з друзями вітряк. Найкращого вітряка визначать та вручать за нього приз уже під час самого фестивалю.

Реєстрація – обов'язкова та дає шанс виграти два квитки на серпневий концерт «Океану Ельзи» або фестивальну футболку. Зареєструватись усі охочі можуть на сайті фестивалю, а також у перший день Фестивалю – 10 липня – у реєстраційному центрі в Львівській міській раді, або ж 12 липня за адресою: вул. Хуторівка, 35а.

Вартість: субота-неділя – 12-13 липня – 80 грн; повна програма – 10-13 липня – 100 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.