Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

форт

iloveukraine.com.ua

Понеділок, 23 червня 2014, 11:31

Українсько-польська програма „Форти – слідами пам’яті” оголошує набір волонтерів

форт

Транскордонна українсько-польська молодіжна волонтерська програма „Форти ?– слідами пам’яті” оголошує набір молодих людей, зацікавлених історією та культурою України та Центральної Європи.

Волонтерська діяльність відбуватиметься у форматі таборів. Перший табір пройде 4-13 липня в Україні (місто Мостиська – село Поповичі). Другий відбудеться 18-27 серпня в польському місті Перемишлі.

Волонтери впорядковуватимуть територію фортів, могили та каплиці на теренах фортів, облаштують музей на території форту у Поповичах та створять багатомовну експозицію. Крім цього, вони створять промоційні продукти про форти та військові кладовища, а також пропагуватимуть ідеї волонтерства для молоді українського та польського прикордоння.

З кожної країни (Польщі, України) будуть запрошені 8 волонтерів. Разом по 16 осіб на кожен табір. Вік волонтерів – 18-25 років. Бажаним є зацікавлення історією та культурою Центральної Європи та України. Волонтери повинні володіти англійською або польською та українською мовами на середньому розмовному рівні.

Волонтери житимуть у добрих умовах (2-3-місні комфортні номери) в готелі з триразовим харчуванням. Витрати на проживання, харчування та доїзд учасників покриваються за рахунок бюджету проекту.

Робота на об’єктах буде проходити у першій половині дня. Після обіду у таборі відбуватимуться зустрічі з цікавими людьми, праця над мікропроектами та вільний час.

Крім цього, організатори пропонують широку пізнавальну програму під час таборів (екскурсії, перегляд фільмів, спільні вечірки).

Охочих просять надсилати коротке резюме, а також мотиваційний лист на електронну адресу організаторів – oleh.yaskiv@gmail.com (Олег Яськів, 067 255 23 01). Дедлайн – 30 червня.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.