Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Субота, 9 червня 2012, 16:20

Німецькі вболівальники із львівського супермаркету вивезли візок з харчами

Сьогодні футбольні вболівальники з Німеччини, купивши продукти у одному із торгових центрів Львова, завантажили їх разом із візком у багажне відділення свого автомобіля. Про це повідомив ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

 

Працівники торгового центру звернулися із заявою про крадіжку у Сихівський райвідділ Львівського міського управління міліції, а правоохоронці виявили та затримали вказаний вище автомобіль.

Під час перевірки було з’ясовано, що громадяни Німеччини не знали, що скоюють крадіжку, адже у них дозволено такі візки забирати від супермаркету додому, звідки їх вже назад забирають працівники відповідних служб.

Дізнавшись про те, що у салоні автотранспорту були іноземні вболівальники і з’ясувавши, що виникло таке непорозуміння, працівники «Арсену» вирішили продемонструвати гостинність жителів Львова і відразу написали зустрічну заяву про відмову від попередньої.

Після проведення роз’яснювальної роботи, працівники міліції відпустили іноземців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.