Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Варіанти.net

Субота, 9 червня 2012, 17:13

Посли Португалії та Німеччини в Україні приїхали до Львова вболівати за свої команди

Надзвичайний та Повноважний Посол Португальської Республіки в Україні Сеньйор Маріо Жезуш душ Сантуш та Надзвичайний та Повноважний Посол Німеччини в Україні Ганс-Юрген Гаймзьот прибули до Львова вболівати за збірні своїх країн.

 

Під час брифінгу Посол Португалії в Україні Жезуш душ Сантуш розповів, що йому дуже приємно бачити стільки щасливих португальських вболівальників в Україні. Також повідомив, що керівництво країни на разі не планує візитів на чемпіонат, але все залежить від успіхів команди.

Пан Ганс-Юрген Гаймзьот також зазначив, що канцлер Німеччини Ангела Меркель може відвідати чемпіонат у разі виходу команди у чверть фінал. Пан Посол також розповів, щоб Ангела Меркель не планувала візиту до Львова на сьогоднішній матч.

Що ж до прогнозів на гру, то пан Жезуш душ Сантуш відмовився передбачати результат гри, а пан Ганс-Юрген Гаймзьот відповів, що збірна Німеччини переможе обов'язково.

Нагадаємо, в Україні та Польщі триває чемпіонат з футболу Євро-2012, сьогодні, о 21.45 у Львові розпочнеться матч між збірними Німеччини та Португалії.   

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.