Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

80 аеромобільний полк львів

rmclviv.wordpress.com

Вівторок, 24 червня 2014, 12:05

У Львові пікетують військову частину десантників і погрожують перекрити вул. Стрийську

80 аеромобільний полк львів

Сьогодні, 24 червня, у Львові матері та дружини військовослужбовці 80-ої аеромобільної частини пікетують цю військову частину.

Протестувальників є приблизно 50 чоловік, повідомляє ZIK.

Вони вимагали, щоби керівництво в/ч поінформувало, де саме впродовж чотирьох місяців служать їхні сини і чоловіки. Матері військовиків твердили, що молоді воїни виснажені та вимагали ротації особового складу, який задіяний у зоні Антитерористичної операції, або готується до військових дій на Донбасі.

Родичі мобілізованих нарікають також на умови, в яких живуть хлопці. Кажуть, що ті «сплять у лісі на карематах», не мають медикаментів, а харчуються лише сухими пайками.

До пікетувальників вийшов заступник командира по роботі з особовим складом 80-ої бригади майор Ігор Березюк. Проте він заявив, що є «некомпетентним у цих питаннях», а командир частини – Віктор Копачинський – відсутній, бо «виконує завдання».

Пікетувальників така відповідь майора не задовольнила. Вони не розходяться, продовжують вимагати зустрічі з командиром в/ч. Погрожують: якщо їхні вимоги не вислухає особисто В. Копачинський – то можуть перекрити важливу транспорту артерію Львова – вул. Стрийську.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.