Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

конституція

ipnews.in.ua

Вівторок, 24 червня 2014, 16:44

Сех створила комітет, який розроблятиме пропозиції змін до Конституції

конституція

Голова Львівської ОДА Ірина Сех створила Обласний організаційний комітет з проведення обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади та затвердила його склад.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні, опублікованому на сайті Львівської ОДА.

Також Сех розпорядилася створити районні (міські) організаційні комітети з проведення обговорення змін до Конституції щодо децентралізації державної влади та організувати проведення на обласному та районному рівні заходів з відповідними обговореннями.

Під час обговорень конституційних змін відбуватимуться публічні дискусії, «круглі столи», у бібліотеках та державних установах встановлять інформаційні стенди з порівняльним аналізом чинної Конституції та статей проекту змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади.

Сех ввесла до Обласного організаційного комітету з питань змін до Конституції заступників голови Львівської ОДА та ряд директорів департаментів, а також голів райдержадміністрацій та районних рад. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.