Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

таксі

taxi-trogir-info.com

Вівторок, 24 червня 2014, 17:06

У Трускавці таксисти пікетували міськраду

таксі

У Трускавці таксисти перекрили дорогу, влаштували пікет під міськрадою та погрожують загальноміським страйком, вимагаючи скасувати паркувальний збір на стоянках для таксі. 

У трускавецьких таксистів є дві вимоги до міської влади, пише "Трускавецький вісник".

Насамперед вони вимагають виключити стоянки таксі на території міста  з переліку спеціальних земельних ділянок, відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення платного паркування транспортних засобів.

По-друге, таксисти наполягають на відкликанні в комунального підприємства «Автотранспортне підприємство Трускавецької міської ради» статус адміністратора та платника збору за місця для паркування транспортних засобів на стоянках таксі у місті Трускавці.

Згідно правил дорожнього руху, стоянки таксі у Трускавці облаштовані відповідними дорожніми знаками та розміткою. Імітуючи надання послуги паркування на стоянках таксі, комунальне АТП повністю ігнорує той факт, що місця для паркування повинні облаштовуватися зовсім іншими знаками та розміткою, заявляють таксисти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.