Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

золото

whatissterlingsilverplated.com

Вівторок, 24 червня 2014, 17:33

У Львові затримали серійних грабіжників

золото

У Львові затримали грабіжників, які зривали з жінок золоті прикраси.

Про це повідомив ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Зокрема, протягом червня в міліцію надійшло одинадцять дуже схожих між собою повідомлень про пограбування у Шевченківському, Личаківському та Сихівському районах Львова. Потерпілі – в основному жінки, розповідали, що посеред вулиці на них зненацька ззаду нападав чоловік, зривав золоті ланцюжки, сідав у автомобіль, котрий рухався з малою швидкістю, та зникав з місця пригоди.

Усі потерпілі та очевидці вказували, що автомобіль, на якому пересувались зловмисники – Мерседес 124, проте його колір дещо різнився. Одні стверджували, що Мерседес був сірий, інші – зелений. Крім того, завжди різними були державні номерні знаки іномарки.

20 червня, близько 9.30 на вулиці Мазепи, зловмисники, діючи за відпрацьованою схемою, пограбували перехожу, зірвавши з її шиї золотий ланцюжок.

Щоправда, цього разу правоохоронці були поруч і затримали грабіжників «на гарячому». Під час затримання зловмисники чинили опір, тому правоохоронці були змушені застосувати пристрій для відстрілу гумових куль.

«Я дуже вдячна працівникам міліції – вони відразу затримали одного, водій пробував втікати, його теж наздогнали», - розповіла потерпіла.

Затриманими виявились двоє 28-річних львів’ян, раніше не судимих. Під час експертизи було встановлено, що обидва грабіжника перебувають у стані наркотичного сп’яніння. У їх крові виявили залишки героїну, «Субітексу» та марихуани.

Зараз чоловіки затримані в порядку ст.208 КПК України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.