Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул дудаєва

Середа, 25 червня 2014, 18:10

Львівську облраду просили перейменувати вулицю Дудаєва на Кульчицького

вул дудаєва

Колективу КП «Пустомитиводоканал» звернувся до Львівської облради щодо перейменування у Львові вулиці Джохара Дудаєва на Сергія Кульчицького.

Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

"Які жахіття приносять чеченські відморозки на нашу землю. Понівечені тіла, біль, смерть, невимовне горе близьких. Просимо перейменувати вулицю Дудаєва і назвати її на честь бойового генерала, нашого земляка, українця, який загинув в небі під Слов'янськом, - Сергія Кульчицького", йшлося у зверненні.

Депутати розглянули звернення на комісії історико-культурної спадщини, духовного відродження та ЗМІ.

Представники депутатської комісії підтримали пропозицію про те, що у Львові повинна бути вулиця, названа на честь військового генерала Сергія Кульчицького. Одначе вирішили, що це звернення потрібно скерувати на розгляд відповідної комісії Львівської міської ради, яка, власне, і повинна прийняти рішення про визначення вулиці та її можливе перейменування.

Нагадаємо, раніше з аналогічною пропозицією до Львова мера Садового звернувся депутат Львівської міськради Олександр Алєксєєв.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.