Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

твк південний

skyscrapercity.com

Четвер, 26 червня 2014, 18:10

«Південний» запрошує маленьких львів’ян на «Піратські забави»

твк південний

Інтерактивне дитяче свято «Піратські забави у країні «Лімпопо» відбудеться цієї неділі, 29 червня, на території торгового комплексу «Південний».

Про це повідомляє прес-центр ТВК «Південний».

Організатори підготували для маленьких львів’ян тематичні майстер-класи, цікаві конкурси та справжню карту скарбів, яка допоможе знайти подарунки для всіх учасників свята. Участь дітей у святі є безкоштовною.

Дитяче свято «Піратські забави у країні «Лімпопо» триватиме 29 червня з 13 до 15 години на площадці біля входу у торговий центр «Новинка» (поруч із супермаркетом дитячих товарів «Лімпопо»).

У програмі свята – безкоштовний аквагрим, майстер-класи із в’язання морських вузлів, виготовлення «чорних міток» та піратських шапок, конкурси, змагання та розваги з аніматорами. Усі активні учасники свята, які візьмуть участь у пошуку скарбу з допомогою карти, отримають гарантовані подарунки. Натомість батькам отримають гарний настрій та незабутню фотосесію.

Партнерами свята є супермаркет дитячих товарів «Лімпопо» та рекламно-продюсерський центр «Вінкс».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.