Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

змія

naturalist.if.ua

Вівторок, 1 липня 2014, 10:08

На вихідних на Львівщині побільшало зміїних нападів

змія

На вихідних на Сколівщині змії вкусили трьох людей.

Про це повідомив Департамент цивільного захисту Львівської ОДА.

Зокрема, 28 червня о 16.35 до реанімаційного відділення Сколівської центральної районної лікарні було госпіталізовано 11-річного жителя м. Сколе, який під час прогулянки на дитячій площадці отримав укус змії в стопу лівої ноги. Стан потерпілого на 6.00 1 липня – важкий стабільний.

29 червня о 22.50 до реанімаційного відділення Сколівської центральної районної лікарні було госпіталізовано 42-річну жительку с. Тернавка Сколівського району, яка під час збирання ягід в лісі отримала укус змії в кисть правої руки. Стан потерпілої на 6.00 1 липня – середньої важкості стабільний.

30 червня о 16.45 до реанімаційного відділення Сколівської центральної районної лікарні було госпіталізовано 35-річного жителя смт. Славське Сколівського району, який під час збирання грибів в лісі отримав укус змії в ліву гомілку. Стан потерпілого на 6.00 1 липня – середньої важкості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.