Понеділок, 11 червня 2012, 11:04
Найбільше закладів харчування відвідало португальців, німців та поляків; замовляли найчастіше українські страви: борщ, деруни, котлета по-київськи. Про це повідомляє прес-служба Львівької міськради.
Також кожен відвідувач випив щонайменше по півтори літри пива; панувала дружня атмосфера між вболівальниками; не виникало жодних комунікаційних труднощів – меню перекладені багатьма мовами; офіціанти теж спілкуються іноземними мовами.
Найбільше вразили гостей авторські страви у Музеї сала. Німці найчастіше замовляють пиво, ковбаски, піцу; туристи активно беруть їжу з собою, користуються як фан-меню, так і звичайним.
Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram
Підтримай журналістів ІА Варіанти
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.
Продовжуючи переглядати varianty.lviv.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності. Зрозуміло