Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нелегали

volynnews.com

Вівторок, 1 липня 2014, 11:15

Нелегалів з Африки затримали біля кордону з Польщею

нелегали

Чотирьох незаконних мігрантів із Гани та Кот-д-Івуару затримали учора вдень поблизу кордону з Польщею прикордонники Львівського загону.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Про появу невідомих у прикордонні повідомили місцеві жителі. Прикордонний наряд відділу "Грушів" перевірив вказаний напрямок та виявив двох чоловіків, з їх слів - із Гани.

Крім того службовий собака, який був залучений до пошуків, вказав своєю поведінкою на напрямок руху інших ймовірних порушників. Одного невдовзі прикордонники затримали за 200 метрів від держрубежу, іншого – згодом неподалік. Мандрівники повідомили, що вони прибули із Кот-д-Івуару, однак, як і інші затримані, не мали документів.

Чоловіки розповіли, що їх доправили до лісистої місцевості поблизу кордону за винагороду. Однак у подальшому, так як вони не знали, куди йти, їм довелося заночувати у лісі. А спроба подолати кордон закінчилася для них зустріччю з українськими прикордонниками.

Наразі затриманих правоохоронці доставили до прикордонного підрозділу для складання адмінпротоколів та встановлення осіб. Їхня подальша доля буде вирішуватися в суді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.