Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛКП "Львів"

garetro.com

Вівторок, 1 липня 2014, 14:40

Захисники тварин вимагають зміни керівника ЛКП "Лев"

ЛКП "Львів"

Львівське товариство захисту тварин та Західноукраїнське товариство захисту тварин вимагають змінити керівника ЛКП "Лев" через постійні скарги на жорстоке поводження з тваринами.

У травні цього року зоозахисна громада вже зверталась до міської адміністрації з проханням змінити керівництво, але змінили лише заступника директора.

"Директор гальмує усі позитивні зміни, – розповіла Наталя Місьонг, новий заступник директора ЛКП "Лев".

"Ми хотіли зробити в суботу день відкритих дверей, але в останній момент наша ініціатива була нівельована. Виникає питання у простих людей, у товариства захисту тварин, у волонтерів: Чи потрібна така людина, яка крім шкоди нічого не робить? Ми потребуємо допомоги, а не його цинічних присікань наших ініціатив" – зазначила вона.

На всі питання щодо жорстокого поводження: евтаназію негуманними препаратам та методами, відсутність стерилізації, перенасиченням вольєрів, керівництво відповідає тим, що у них банально не вистачає на це все коштів. Чи то на необхідні умови, чи то на препарати.

Нагадаємо, що в грудні 2010 року запрацював проект модернізації клініки S.O.S – безпека співжиття людей та безпритульних тварин на польсько-українському прикордонні: Львів, Люблін, Луцьк та Івано-Франківськ.

До його закінчення залишилось 2 місяці. Проте директор ЛКП "Лев" Богдан Марків, заявив, що значних коштів з програми він не отримував.

Також сьогодні під час відкритої дискусії захисники тварин наголосили, що питання бездомних тварин потребує реформ. Ця турбота повинна лягати не на плечі комунальників, а має бути передана в руки управління екології.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.