Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

будівництво

vinnitsaok.com.ua

Середа, 2 липня 2014, 10:36

Львів недоотримав 400 тис грн через самочинне будівництво

будівництво

Через незаконне будівництво бюджету Львова завдано майже 400 тис грн. збитків.

Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Львова.

У ході перевірки прокуратурою Львова встановлено факт самовільного зведення житлового 7-поверхового будинку на вул. Квітки-Основ’яненка, у центральній частині міста.

Зокрема, виявлено підроблені декларації про початок робіт та готовність цієї будівлі до експлуатації, в яких вказано неправдиві дані щодо категорії складності об’єкта як для індивідуальної житлової будівлі.

При цьому, перевіркою з’ясовано, що вказане самочинне будівництво залишилось поза увагою та реагуванням посадових осіб Львівської міської ради та інспекції Держархбудконтролю.

Службовцями також не вжито у межах повноважень заходів для стягнення із замовника будівельних робіт пайового внеску на розвиток міської інфраструктури.

Як наслідок, останній уникнув сплати до бюджету майже 400 тис. грн.
Відтак, за вказаним фактом прокуратурою міста Львова розпочато кримінальне провадження із попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість).

У межах розслідування буде надано правову оцінку як діям посадовців органів контролю та місцевого самоврядування, так й іншим особам, причетним до вказаного незаконного будівництва.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.