Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військові

lenta-ua.net

Середа, 2 липня 2014, 11:43

Учасників АТО прирівняли до учасників бойових дій

військові

1 липня Верховна Рада надала статус учасників бойових дій усім військовослужбовцям, а також членам інших силових структур, які беруть участь в АТО.

Про це повідомила прес-служба Міноборони.

За прийняття в цілому законопроекту №4022а проголосували 234 депутати при мінімально необхідних 226.

Статус учасників бойових дій отримають: військовослужбовці (резервісти і військовозобов'язані) та працівники Збройних Сил України, Національної гвардії, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки, Державної прикордонної служби, особи рядового і начальницького складу Міністерства внутрішніх справ, які не тільки захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, брали участь в забезпеченні проведення антитерористичної операції, а й брали участь у забезпеченні її проведення.

Також, згідно із законом, статус буде надано військовослужбовцям Міністерства внутрішніх справ, Управління державної охорони, Державної служби спеціального зв'язку й захисту інформації та інших військових формувань, а також працівникам підприємств, установ, організацій, які залучалися до участі в антитерористичній операції, у порядку, встановленому законодавством.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.