Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

засоби спецзахисту

mvs.gov.ua

Середа, 2 липня 2014, 12:04

Львівська міліція вилучила спецзасоби, вкрадені під час Ночі гніву

засоби спецзахисту

У одному з гаражів Львова правоохоронці виявили та вилучили ряд бронежилетів та інших спецзасобів, які були викрадені з військової частини в ніч з 18 на 19 лютого.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

34 бронежилети, 7 щитів, 7 шоломів, 10 сталевих касок, 8 захисних комплектів, 2 спецзасоби та 16 протигазів

«В ході проведеної перевірки усіх цих предметів встановлено, що все виявлене було викрадене з військової частини під час подій в ніч з 18 на 19 лютого», - зазначив начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Крім того, у цьому ж гаражному приміщенні працівники міліції виявили та вилучили 17 арматурних прутів, 16 електропневматичних автоматів та одну електропневматичну гвинтівку.

Встановлено, що цей гараж належить львів’янці, яка його здавала 24-річному мешканцю Мостиського району, який ніде не працює.

«Наразі ми проводимо перевірку 24-річного чоловіка з метою встановлення його причетності до вчинення нападів та масових погромів на міські райвідділи міліції та військову частину», - повідомив Дмитро Загарія.

Правоохоронці застерігають, що незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами без передбаченого законом дозволу карається позбавленням волі на строк до шести років.

Зокрема, усі громадяни, які самі звернуться до правоохоронців з метою добровільної здачі зброї - уникнуть кримінальної відповідальності.

 

 

 

 



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.