Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

img-fotki.yandex.ru

Понеділок, 11 червня 2012, 11:32

Сьогодні у Львові – флорбол, оркестр та смачна кухня

Сьогодні, 11 червня, у Львові на вболівальників, туристів та мешканців міста чекає флорбол, оркестр та смачна кухня. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Із 11.00 і протягом усього дня на вул. Валовій проходитиме трансляція футбольних матчів та інтерактивне шоу, де країни-учасниці Євро-2012 представлятимуть свою національну музику та кухню.

Із 12.00 до 19.00 на вул. Валовій продовжуватиметься проведення фестивалю «Львів – столиця ремесел».

Із 12.00 до 22.00 на Чернечій Горі у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківському гаї» відбуватимуться найрізноманітніші дійства: музей представить унікальні вироби на ярмарку сувенірів, пройдуть концерти народних колективів, показові виступи клубів бойових мистецтв Львова та барабанні шоу.

Із 12.00 до 15.00 год Львівський палац мистецтв, що на вул. Коперника, представить виставку-продаж дитячих робіт ЛДХШ ім. О. Новаківського.

З 12.00 до 20.00 на пл. біля Порохової вежі проводитимуться ігри з флорболу.

З 17.00 до 18.30 год на пл. А.Міцкевича відбудеться концерт за участю симфонічного оркестру «INSO-Львів» Львівської обласної філармонії.

Фейс-арт проходитиме з 14.00 до 18.00 на пр. Шевченка і на пл.Галицькій, а на пр.Шевченка покажуть проект «В'язана Європа».

Різноманітні заходи відбуватимуться у різних частинах міста і кожен зможе відвідати те, що йому більше подобається.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.