Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО

dt.ua

Середа, 2 липня 2014, 16:35

Сьогодні оголосять результати основної сесії ЗНО

ЗНО

Сьогодні Український центр оцінювання якості освіти завершить оголошення результатів ЗНО основної сесії.

Зокрема, будуть оголошені результати тестування учасників ЗНО з історії України, біології, хімії та світової літератури. Ці тестування завершували проведення основної сесії ЗНО в 2014 році, інформує портал Освіта.ua.

Результати оцінювання будуть розміщені на інформаційних сторінках абітурієнтів 2 липня не пізніше 23 годин 59 хв. Також будуть опубліковані таблиці відповідності кількості тестових балів оцінці за шкалою 100-200 балів з зазначених тестових предметів.

Зазначимо, результати зовнішнього незалежного оцінювання абітурієнтів визначені за 100-бальною рейтинговою шкалою (від 100 до 200 балів, з кроком 0,5 бала). В основу визначення рейтингу абітурієнта покладено його результат – загальну кількість тестових балів, тобто арифметичну суму всіх набраних балів за кожне виконане завдання тесту.

Результати зовнішнього оцінювання з усіх предметів, з яких абітурієнт проходив тестування, будуть відображені в інформаційній картці, яку абітурієнтам необхідно буде самостійно роздрукувати з власної інформаційної сторінки на сайті Українського центру оцінювання. Відповідна опція стане доступна найближчим часом.

Як відомо, основна сесія ЗНО була завершена 27 червня. Результати зовнішнього незалежного оцінювання абітурієнти використовуватимуть під час конкурсного відбору до обраних ними вищих навчальних закладів. Прийом вступних документів від абітурієнтів розпочнеться 11 липня та триватиме до 1 серпня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.