Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

валерій гелетей

ua.golos.ua

Четвер, 3 липня 2014, 13:13

Міністром оборони призначено Гелетея замість Коваля

валерій гелетей

Верховна Рада України підтримала подання Президента України про призначення на посаду міністра оборони генерал-полковника Валерія Гелетея.

За відповідну постанову Верховної Ради про призначення Гелетея міністром оборони України проголосували 260 депутатів, пише "Голос України".

Міністр оборони склав присягу члена Кабінету міністрів України.

Після складання присяги, міністр оборони Валерій Гелетей подякував депутатам за високу довіру, а також подякував подякував за роботу своєму попереднику Михайлу Ковалю. Гелетей запевнив, що на посаді міністра оборони зробить усе можливе, щоб забезпечити безпеку наших співвітчизників, спокій і порядок у державі, відновити її територіальну цілісність.

- Я переконаний, що Україна переможе, і повірте мені – парад Перемоги буде, обов’язково буде, в українському Севастополі, - сказав міністр оборони.

Іншою постановою Верховна Рада звільнила  Михайла Коваля від виконання обов'язків Міністра оборони України.

Нагадаємо, 24 березня Верховна Рада відправила у відставку виконувача обов'язів міністра оборони Ігоря Тенюха та призначила на цю посаду Михайла Коваля.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.