Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські міліціонери

mvs.gov.ua

Четвер, 3 липня 2014, 14:11

Загін львівських міліціонерів відправили в зону АТО

львівські міліціонери

Зведений загін працівників міліції Львівщини у кількості 63 бійців 2 липня відправився у зону проведення АТО на кордон Харківської та Донецької областей.

Про це повідомляє ВЗГ УМВС у Львівській області.

До складу загону увійшли працівники різних підрозділів Головного управління МВС України у Львівській області: спецпідрозділу судової міліції «Грифон», спеціального батальйону міліції, патрульно-постової служби та інші. Рішення про проходження служби на сході України всі бійці прийняли добровільно і на бойовому посту змінять подібний загін львівських правоохоронців, котрі впродовж місяця несуть службу в зоні АТО. Очолив зведений загін заступник начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк.

«Настрій у хлопців бойовий, сподіваємось, що з нашою допомогою операція швидше закінчиться і ми зможемо знов повернутись до мирного життя. Наше завдання – здійснити ротацію, змінити наших хлопців, котрі вже місяць несуть службу на блокпостах, дати їм відпочити», - розповів Сергій Маруняк.

Нагадаємо, зведений загін львівських правоохоронців у складі 63 бійців відправився для несення служби на блокпостах на межі Харківської та Донецької областей. На місці вони змінять подібний загін міліціонерів Львівщини. Період ротації – 30 діб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.