Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

свято купала

panorama.pl.ua

Четвер, 3 липня 2014, 14:41

На Погулянці пройде свято Купала

свято купала

5 липня на території паркової зони «Погулянка» відбудеться свято Купала. Організатор заходу ЛМГО «Туристсько-спортивний клуб «Манівці».

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначили організатори, захід стане прекрасною нагодою пригадати давні звичаї та поринути в атмосферу традицій та народних переказів. Програма вечора буде дійсно насиченою. Розпочнеться вона забавами і змаганнями та заплітанням вінків. Родзинкою свята стане вогняна феєрія на плавучій сцені та кінозал просто неба (глядачі матимуть змогу переглянути фільм з води). Не забули і про головний купальський елемент – традиційні стрибки через вогнище.

За словами організаторів, метою свята є спроба на фоні етнічних традицій повернути активний відпочинок в умовах природи. У дійствах не має ніяких помпезностей, усі охочі зможуть прийти та побавитись у народні ігри, яких є великий список.

Початок свята о 17.00 год, але приєднатись можна буде у будь-який момент. Місце проведення: територія Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (парк «Погулянка», вул. Вахнянина, 29). Організатори запрошують гостей приходити у національному одязі. Вхід вільний.

Програма заходу: 

17:00 ігри, співи, заплітання вінків
20:00 стрибки через вогнище
21:30 вогняне шоу на плавучій сцені
21:50 пісочна анімація
22:00 кінозал під відкритим небом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.